Happy Hour   


Hver Fredag & Lørdag kl 21:00-24:00
På udvalgte øl og drinks

Om Café Luna

Café Luna er en af Aalborgs ældste caféer. Café Luna ligger i hjertet af Aalborg med en skøn placering tæt på kennedy arkaden, banegården og biograferne. På Café Luna bestræber vi os på at give vores gæster mere end de forventer. Vi har et menukort der skiller sig lidt ud fra andre cafeer. Prøv f.eks. vores bland selv koncept, her kan du sammensætte din brunch eller tapas. Eller prøv en af vores lækre pulled burgere med Duck, Chicken, Pork eller Beef.

På Café Luna har vi sørget for at du kan vælge imellem en masse udsøgte drikkevare til din mad, vi har udsøgte vine fra Vinslottet og special øl fra Royal, samt et udvalg af drinks, kaffe mm.

Vi glæder os til at se jer!

- Johnny og Annika

Annika

Uddannet kok med 25 års erfaring.
Står primært for køkkenet og gør sit bedste for at give vores gæster en skøn og velsmagende madoplevelse med hælp fra de dygtige ansatte.

Johnny Hurup

Mere end 30 års erfaring indenfor branchen, både som bestyrer, DJ og eventmaker. Johnny er til dagligt i caféen og hygger om vores gæster. Han er også manden bag vores hyggelige Musik Quiz aftener og står for alle de forskellige arrangementer vi præsentere på Café Luna.

Tak fordi du tilmeldte!
Indlæser

Vores cookie indstilling er sat til 'Tillad alle cookies' for at give dig den bedste oplevelse. Venligst tryk på 'Accepter' for fortsat brug af hjemmesiden.

Luk
Indkøbskurv :

Ingen produkter i kurven

Totalt: 0,00 kr