Hvem er vi?

Café Luna er Aalborgs ældste café, som rigtig mange aalborgensere gennem årene hyppigt har besøgt. Med sin centrale placering er caféen blevet besøgt af både pendlere, turister, biograf- og teatergængere samt caféglade aalborgensere.

Caféen fik med sine nye ejere i 2021 en gennemgribende renovering samt en nytænkning af cafékoncept samt menu, og vi ønsker at være din lokale café, hvor du altid føler dig velkommen.

Teamet bag Café Luna sætter en dyd i at skabe en hjertevarm og hyggelig atmosfære, hvor du som gæst altid føler dig godt tilpas. Service og gode råvarer er i fokus, og derfor vil du også på vores menukort se en anerkendelse af nordjyske og danske retter med udvalgte lokale råvarer. Det er nemlig ingen hemmelighed, at det er fire ejere med nordjyske rødder, der står bag caféen.

Kvalitet er ikke bare noget, der betyder noget for vores valg af råvarer. Det er noget, der spiller ind i alle de valg, vi har taget i caféen. Derfor har vi også særlig udvalgt vores leverandører og brugt ekstra meget tid på vores drikkevarer.

Vi har lagt en masse kærlighed i caféen, og vi kan ikke beskrive, hvor meget vi glæder os til at lukke dig indenfor!