Hvem er vi?

Café Luna er Aalborgs ældste café, som rigtig mange aalborgensere har minder fra. Med sin centrale placering er caféen blevet hyppigt brugt af både pendlere, turister, biograf- og teatergængere og mange flere. Caféen har haft sine op- og nedture, og med sine mange år på bagen var det tiltrængt med en større renovering efter den blev solgt til nuværende ejere i 2021.

Vi, bag Café Luna, sætter en stor dyd i at skabe en hjertevarm og hyggelig atmosfære, hvor du som gæst altid føler dig velkommen. Service og gode råvarer er i fokus. Derfor vil du også på vores menukort finde respekt for Nordjylland og Danmark, hvor vi primært bruger varer herfra. Bag caféen står fire ejere med nordjyske rødder, og vi har derfor dedikeret en del af vores menukort til Nordjylland, hvor vi bruger nordjysk kvæg og muslinger fra Limfjorden.

Kvalitet er ikke bare noget, der betyder noget for vores valg af råvarer. Det er noget, der spiller ind i alle de valg, vi har taget i caféen. Derfor har vi også særlig udvalgt vores leverandører og brugt ekstra meget tid på vores drikkevarer. Du vil finde et stort udvalg af fadøl, vin og cocktails særligt valgt. Derudover kan du også finde gastrosafter og limonader fra danske Rebæl.

Vi har lagt alt vores kærlighed i caféen, og vi kan ikke beskrive, hvor meget vi glæder os til at lukke dig indenfor.